• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей - дієва форма педагогічної просвіти батьків у нашому ЗДО, яка взаємно збагачує батьків дітей і педагогів досвідом.

День відкритих дверей - дієва форма педагогічної просвіти батьків у нашому ЗДО, яка взаємно збагачує батьків дітей і педагогів досвідом.

2023-10-20

Впродовж Тижня відкритих дверей в нашому закладі батьки вихованців мали змогу оцінити якість освітніх послуг, відчути мікроклімат у групі та колективі, висловити свої побажання щодо організації навчально-виховного процесу.

Вихователь Ліна КОРНІЄНКО разом з дітьми ІІ молодшої А групи на занятті з художньо-мовленнєвої діяльноті прийшли на допомогу в казкову країну, в якій сталася біда. Педагог закріпила і поглибила знання дітей про авторські і українські народні казки, казкових дійових осіб та послідовність сюжету казки. Вихователь успішно та цікаво для дітей реалізувала освітній процес, використовуючи коректурні таблиці як засіб стимулювання креативності дітей.

Вихователь ІІ молодшої Б групи Наталія ЗІЛЬЄВА під час вивчення з дітьми 4 року життя вірша Геннадія Горового "Через поле, через ліс"з використанням мнемотаблиці удосконалювала вміння дітей самостійно, виразно та осмислено промовляти вірш.

Вихователь середньої групи Наталія ГАРМІДЕР формувала у дітей уміння передавати зміст казки за допомогою іннонваційих технологій. Діти із захватом зображували образи птахів та рослин у нестандартній техніці малювання (малювання паличками).

Вихователь старшої групи Олена ЛОЗИНСЬКА продовжувала формувати знання дітей про жанри художньої літератури (вірші, оповідання, скоромовки, приказки, казки), поглиблювала знання про казки та їх види, закріплювала їх назви, вчила передавати зміст казок за допомогою мнемотаблиці. Вихователь закладала в дітях чуйність, добре ставлення до казкових героїв, бажання допомагати у важкій ситуації.

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi