Свято 8 Березня

2017-03-10

Разом з приходом весни завітало до ДНЗ № 33 «Казка» м. Первомайська чудове свято наших мам, бабусь та сестричок - 8 Березня. Відтак, 3 - 7 березня в ДНЗ № 33 «Казка» у затишному сімейному колі віддзвеніли святкові ранки, організовані вихователями груп та муз. керівником Зінов’євою С.В. Адже свято у нашому дитячому садочку – це завжди казка, сповнена позитивними емоціями, чарівними дивами та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

Вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом.

На святі звучали лагідні пісні про маму й бабусю, дитячий гумор, частівки, компліменти від Карлсона та хлопчиків - джентельменів, слова вдячності і любові, – які розчулювали присутніх до сліз. Вірші та таночки припали до душі жінкам і відкрили їм істину: щастя їх – це діти!

Бабусі і матусі, підтримуючи своїх діток, долучилися до участі в святкових іграх, чим надзвичайно порадували малюків.

Свято 8 березня в дитячому садку пройшло цікаво і незвично. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi